IT

En del af Læringscentret er indrettet som datalokale med 27 stationære computere, som klasserne kan booke til undervisningen.

Det er altid muligt for såvel elever som lærere at få hjælp til arbejde med IT-produktioner – f.eks. ift. layout, lyd, film og foto.  Skolen råder over en fin samling af kameraer, mikrofoner, stativer, boomstænger, klippeprogrammer og bærbare PC-er, så det er muligt at arbejde kreativt med film, lyd og billedmedier.

Skolens IT-vejledere står til rådighed med vejledning og kurser i f.eks. ‘søgning’ samt brug af specifikke programmer. Alle elever på skolen får i 5. klasse en særlig IT-time om ugen, med en IT-vejleder, hvor målet er at alle får et grundlæggende indblik i væsentlige programmer samt bliver fortrolige ’10-fingersystemet’. Det er også muligt at råd og vejledning i forhold til generel brug af computere og net-etik.

Lokalet er åbent til fri afbenyttelse i alle pauser og i lektiecafeen. Også skolens SFO benytter lokalet om eftermiddagen.